Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Led bedrijfsverlichting

Door te kiezen voor led bedrijfsverlichting bespaart u sowieso al 50% op uw energiekosten. De besparing kan oplopen tot wel 90% door te kiezen voor slimme oplossingen. Bij LEDONLY is alle benodigde kennis in huis om de ideale lichtoplossing voor elk bedrijf te realiseren. Zo realiseren we met led bedrijfsverlichting een zo hoog mogelijke besparing. Niet alleen voor systeemplafonds, maar voor alle lichtsituaties!

Voordelen van led bedrijfsverlichting

LEDONLY oprichter Henk Hogchem vertelt meer over andere voordelen van led bedrijfsverlichting: "Met de kleur van licht kun je je lichaam een boost geven. Met heel wit licht (kleur 6000), ben je als werknemer productiever. In de kantine kun je je lichaam tot rust laten komen door te kiezen voor kleur 3000." De mogelijkheden van led bedrijfsverlichting zijn alom aanwezig. Het enige wat u als ondernemer nog hoeft te doen, is de overstap maken naar deze vorm van bedrijfsverlichting.

Een plan van aanpak met het oog op maximaal besparen

Kiest u voor led bedrijfsverlichting van LEDONLY, dan ontwikkelen we speciaal voor uw bedrijf een plan van aanpak. Dit deden we onlangs ook bij een tuinkruidenleverancier die kruiden kweekt bij een speciale lichtinstallatie. De resultaten van dit project liegen er niet om:

  • Niet meer nodig om elk jaar 500 TL-buizen te vervangen

  • Een besparing gerealiseerd van 70% op de energiekosten

  • 10% zwaarder gewas, waardoor de productie hoger ligt

Hoeveel gaat u besparen met LED bedrijfsverlichting?

Bent u benieuwd hoeveel u jaarlijks kunt besparen op de energierekening van uw onderneming met led bedrijfsverlichting? LEDONLY komt graag bij u langs om dit voor u inzichtelijk te maken. Onze lampen voldoen aan de wettelijke technische eisen die gelden voor de aanvraag van de E.I.A.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.