Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Beste ledverlichting

Uit elke lamp komt licht. Dat is een feit. Er zitten echter heel wat verschillen tussen de diverse lampen. De ene lamp is kwalitatief vele malen beter dan de andere lamp. En de ene lamp zal tien of twintig keer langer mee gaan dan de andere lamp. Voor wie zoekt naar de beste ledverlichting is er niet direct een passende oplossing. Er moet een plan van aanpak op maat gemaakt worden.

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, vertelt: "Er zijn veel cowboys, licht kan altijd goedkoper. De vraag is echter: hoe zit het met de kwaliteit? Ik weet wat er speelt en wat er verkrijgbaar is. Daarom lever ik uitsluitend de beste ledverlichting, enkel en alleen op basis van maatwerk oplossingen."

Hoe wordt de beste ledverlichting bepaald?

"Het is belangrijk om te weten met welk doel de ledverlichting gebruikt gaat worden om de beste oplossing aan te kunnen bieden. Moet de verlichting een loods verlichten of is het de bedoeling dat 300 medewerkers op hun werkplek de juiste verlichting hebben? Of komt de verlichting wellicht onder water te hangen?", zo vervolgt Hogchem zijn verhaal.

De beste ledverlichting is verlichting die volledig is afgestemd op de situatie waarin deze gebruikt gaat worden. LEDONLY bekijkt daarom altijd de situatie ter plaatse en schrijft een plan van aanpak voor de gewenste situatie. Dan pas kopen wij de verlichting in en zorgen voor de correcte installatie.

Mogen wij voor u de beste ledverlichting verzorgen?

Door te kiezen voor de beste ledverlichting wordt het mogelijk om een besparing tot 90% op energiekosten te realiseren. Buiten dat is het zo dat wij u kunnen adviseren over ledverlichting die voldoet aan de eisen voor de E.I.A. regeling. Dit betekent nog eens een uitgestelde korting van 15%. Mogen wij voor u de beste ledverlichting in de praktijk brengen? 

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.