Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Energiezuinige verlichting

Gloeilampen en tl-buizen zijn passé. Daarvoor in de plaats komt ledverlichting. Deze energiezuinige verlichting zorgt er voor dat u al gauw 50% op uw energieverbruik bespaart. Deze besparing loopt op tot wel 90%. Dit is echter niet het enige voordeel, want met energiezuinige verlichting doet u ook het milieu een groot plezier. Tijd om over te stappen naar deze duurzame vorm van verlichting.

De juiste energiezuinige verlichting kiezen

Als u de overstap naar energiezuinige verlichting wilt maken, dan kunt u naar een webshop gaan en daar wat ledlampen bestellen voor uw onderneming. Het is echter beter om een specialist in te schakelen die naar uw lichtbehoefte kijkt en op basis daarvan de verlichting voor u regelt. 

Bij LEDONLY maken we altijd een afspraak op locatie om de lichtsituatie te bekijken. Op basis van uw wensen en eisen geven wij invulling aan een plan van aanpak voor de verlichting. Wij zorgen voor energiezuinige verlichting op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat is ons uitgangspunt!

Niemand aanwezig? De lampen gaan uit

Zoals aangegeven, is uw standaard besparing 50%. Door er middels sensoren voor te zorgen dat de lampen uit gaan wanneer er niemand aanwezig is in de ruimte waar de lampen hangen, bespaart u extra op uw energiekosten. Het fijne aan deze energiezuinige verlichting is dat er geen opwarmtijd nodig is. Komt iemand de ruimte binnen, dan brandt het licht direct weer op volle sterkte.

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, vertelt: "Zomaar lampen ophangen, dat doen de cowboys. Wij gaan in gesprek met de ondernemer. Wij weten wat er speelt en wat er te koop is. Pak niet dat wat er voor uw voeten ligt, maar pak dat wat er in uw situatie nodig is. Dankzij onze kennis denkt u niet de komende 15 jaar: hè, die energiezuinige verlichting is het toch nèt niet."

Kies voor de juiste energiezuinige verlichting

We gaan met alle plezier met u in gesprek om voor u de beste energiezuinige verlichting in te kopen en op te hangen. We vertellen u dan uiteraard meer over de voordelen van ledverlichting, de kosten van ledverlichting en wat wij als leverancier van ledverlichting voor u kunnen betekenen. 

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.