Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Led gevelverlichting

Elk bedrijf dat veel verlichting heeft hangen, kan besparen op de energiekosten. Of het nu gaat om de verlichting van een magazijn, van een heel bedrijfspand of alleen de gevel maakt daarbij niet uit. Wilt u een voordelige oplossing voor verlichting van uw bedrijfspand, dan is led gevelverlichting wellicht wat u zoekt. Wist u dat u met ledverlichting tot 90% op uw energiekosten kunt besparen?

Waarom kiezen voor led gevelverlichting?

LEDONLY-oprichter Henk Hogchem vertelt: "Met led is het niet mogelijk om iets verkeerd te doen, tenzij voor goedkope troep wordt gekozen natuurlijk. Maar in alle andere gevallen levert led altijd een besparing op." De keuze voor led gevelverlichting kan dus niet verkeerd uitpakken voor u.

Het fijne aan led is dat er talloze mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een timer voor het aan en uit gaan van de led gevelverlichting. Maar ook qua lichtsterkte, aantal lampen, kleur van de verlichting et cetera zijn vrijwel oneindig veel opties beschikbaar.

Heeft u binnenkort led gevelverlichting hangen?

LEDONLY bespreekt graag alle mogelijkheden van led gevelverlichting met u. We bekijken op locatie de situatie en brengen uw wensen in kaart. Op basis daarvan kunnen wij u laten zien hoeveel u kunt besparen door te kiezen voor led gevelverlichting. We hopen u binnenkort te spreken. Bel naar 06 42 30 30 10 voor meer informatie.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.