Tot 90% besparing

Voor B2B

Gratis besparingsberekening

Voldoen aan EIA-regeling

Investering ledverlichting

Het thema duurzaamheid wordt telkens belangrijker. Als we het over duurzaamheid hebben komt al snel het woord ledverlichting om de hoek kijken. Omdat voor ledverlichting een investering nodig is, wenst u uiteraard een goed advies. Henk van LEDONLY adviseert u graag over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Tijdens dit gesprek kunt u uiteraard alle vragen stellen over de investering voor ledverlichting, duurzame ledverlichting, levensduur, besparing en plaatsing. Samen met Henk kijkt u dan welke mogelijkheden er zijn bij uw bedrijf. Daarnaast wordt gekeken naar de investering en besparingen. Door het advies voor ledverlichting van LEDONLY weet u precies wat de investeringen zijn voor ledverlichting binnen uw bedrijf.

Subsidie voor uw investering op ledverlichting

Wilt u gebruik maken van de E.I.A. regeling? Dan informeren wij u graag welke lampen hiervoor geschikt zijn, Met deze regeling mag u 58% van uw investering voor ledverlichting aftrekken van uw brutojaarwinst. Op deze wijze wordt het erg aantrekkelijk om te investeren in ledverlichting. Naast de flinke besparing op het verbruik, die kan oplopen tot 90%, is ledverlichting samen met de subsidie erg interessant en voordelig voor uw organisatie.

Hoe kan ik de investering op mijn ledverlichting terugverdienen?

  • Subsidie: Door de EIA-regeling kunt u 58% van uw investering in ledverlichting aftrekken van uw brutojaarwinst. Dit is de eerste stap in de richting om uw investering van ledverlichting terug te verdienen.
  • Lange levensduur: Ledverlichting heeft een lange levensduur. Doordat de lampen minimaal 15 jaar meegaan heeft u veel voordeel van uw investering. Omdat de lampen na drie jaar zijn terugverdiend kunt u in de jaren daarna het besparingsbedrag in eigen zak steken.
  • Verbruik: Ledverlichting zorgt al snel voor een besparing van 50% wat kan oplopen tot 90%. Daarnaast geeft ledverlichting ook nog eens 80% minder warmte af dan bijvoorbeeld een gloeilamp.

Het juiste advies voor een investering van ledverlichting

Henk van LEDONLY bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen en uw lichtsituatie kan Henk een duidelijk kostenplan maken. Daarnaast zal Henk u uiteraard alles vertellen over een investering voor ledverlichting. Neem direct contact op met Henk van LEDONLY.

Neem contact op

meer over ons

Neem contact op

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.