Kantoorgebouw verduurzamen

Met ingang van 2023 moet uw kantoorgebouw verduurzamen en beschikken over een groen energielabel (Label C of beter). De overheid gaat daarom gebouweigenaren actiever benaderen.

Niet alleen woningen, maar ook kantoorgebouwen moeten verduurzamen. Dit is geregeld middels een wijziging van het Bouwbesluit. De ingangsdatum van deze wijziging is 1 oktober 2018.  De deadline voor gebouweigenaren van kantoren met een slecht label is 1 januari 2023. Op die datum moet er een geldig energielabel C of beter (Energie-Index van 1,3 of lager) zijn. Is dat er niet, dan is het vanaf die datum verboden het gebouw als kantoor te gebruiken. Zie link

Hoe kan LedOnly u hier mee helpen?

Led verlichting wordt al in veel branches gebruikt. Denk aan magazijnen, werkplaatsen, agrarisch, sportcomplexen en ga zo maar door . U hoort het tegenwoordig vast steeds vaker “led verlichting is een stuk zuiniger”. In 2022 zijn de energieprijzen flink gestegen, waardoor de overstap op led verlichting nog meer geld bespaard dan voorheen. Maar hoeveel zuiniger is Ledverlichting en hoe kan ik het in mijn kantoorgebouw verduurzamen?

Het installeren van led verlichting kan tot een daling van 60 à 70 procent zorgen op de energierekening. En denk bijvoorbeeld ook aan het aantal branduren, led is een stuk duurzamer dan de veelgebruikte TL verlichting omdat Led gemiddeld 5 keer zo lang mee gaat. Zo ontstaat de besparing niet alleen in de energiekosten, maar ook in de vervangingskosten en onderhoudskosten. Door deze besparing heeft u uw investering al snel terug verdient!

Een ander groot voordeel van led verlichting is dat het niet trilt of geluid maakt en het een stuk rustiger is voor de ogen (denk aan verschillende lichtkleuren). Hierdoor krijgen medewerkers op kantoor minder snel last van vermoeide ogen of hoofdpijn. Automatisch dat hierdoor de medewerkers minder snel last hebben van diverse klachten. Dit is natuurlijk belangrijk, want hierdoor gaan de medewerkers beter presteren op de werkvloer, maar daarover adviseren wij u graag.

LedOnly bied de service aan om een lichtplan te maken voor uw kantoorpand zodat u aan alle eisen zult voldoen waaraan u misschien in eerste instantie niet over na zou denken. Ook de installatie kunnen wij verzorgen door ervaren monteurs. Kortom, van A tot Z geregeld en alles onder één dak. Bent u klaar om te besparen en uw steentje bij te dragen aan een lagere uitstoot? klik hier

Bekijk ook eens onze projecten om ideeën op te doen voor uw bedrijf.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.