Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Led kantoorverlichting

Gemiddeld genomen brengen we per persoon zo'n 8 tot 10 uur per dag door op kantoor. Waar de ene werknemer regelmatig buiten de deur op afspraken is, zit de andere werknemer echt de hele dag achter zijn eigen bureautje te werken. Om de beste prestaties op de werkvloer te leveren, is een optimaal werkklimaat onmisbaar. Daaronder valt ook led kantoorverlichting.

LEDONLY-oprichter Henk Hogchem vertelt: "Voor kantoren is ledverlichting echt een fantastische uitkomst. Werknemers hebben scherper beeld en worden minder snel moe. Het verschil is echt te merken, dat hoor ik keer op keer van mijn klanten!

Effectiever werken én besparen met ledverlichting op kantoor

Ondernemers die de overstap naar led kantoorverlichting maken, besparen moeiteloos tot wel 50% op hun energiekosten. Door diverse slimmigheden toe te passen, loopt het besparingspercentage op tot wel 90%. Hogchem: "Door het licht op kantoor uit te doen wanneer er op bepaalde werkplekken niemand zit, loopt het bedrag dat ondernemers kunnen besparen aanzienlijk op.

Bij LEDONLY weten we precies wat er speelt op het gebied van ledverlichting. Wilt u op uw kantoor de overstap maken naar deze vorm van duurzame verlichting, dan zijn er legio mogelijkheden. Advies op maat is onmisbaar, want hiermee bent u verzekerd van de ideale lichtoplossing.

Kantoorverlichting led voor optimale prestaties

Waar veel ondernemers niet bij stil staan, is dat 'zomaar wat lampen ophangen' niet de juiste manier is om een optimaal werkklimaat te realiseren. Met licht zijn er eindeloos veel mogelijkheden en dat geldt ook voor kantoor ledverlichting. Het belang van professionele ledverlichting is enorm. De kleur van het licht speelt een belangrijke rol. Bepaalde lichtkleuren zorgen voor alertheid en productiviteit, terwijl andere kleuren juist zorgen voor een bepaalde mate van ontspanning.

Wat levert led kantoorverlichting u op?

Bent u benieuwd welke besparingen u gaat realiseren als u kiest voor ledverlichting op kantoor? We gaan met plezier voor u aan de slag. De eerste stap is een kennismakingsgesprek, waarbij LEDONLY op locatie de situatie komt bekijken en de wensen in kaart brengt. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt, dat als basis dient voor de uiteindelijke installatie van led kantoorverlichting.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.