Tuinderij Bevelander is een productiebedrijf van tuinkruiden. Het bedrijf staat voor klasse en kwaliteit. Ze hebben een hart voor de natuur en het milieu. Tuinderij Bevelander houdt zich bezig met welzijn, energieverbruik en CO2-uitstoot. In de bieslookteelt staat er een klimaatcel waar 500 tl-lampen brandden. De lampen werden elk jaar vervangen omdat zij met een brandduur van 12 uur per dag snel kapot waren, dus de Kassen verlichting Achthuizen was nodig aan vervanging toe.

TL-lampen geven relatief veel warmte af, waardoor de blaadjes van de bieslook soms verbrandden. LEDONLY heeft verschillende types led uitgeprobeerd in de klimaatcel om te kijken wat voor effect dit op de bieslook had. Na verschillende tests heeft Bevelander gekozen voor de all-in-one lampen van LEDONLY. Hiermee wordt, in vergelijking met de oude tl-buizen die elk jaar vervangen moesten worden, een besparing behaald van 75%.

De klant heeft deze investering in 3 jaar terugverdiend. De lampen gaan met het huidige aantal branduren 7 jaar mee. Dit scheelt ook veel in de installatiekosten, want de lampen hoeven nu maar eens per 7 jaar vervangen te worden in plaats van elk jaar.

Ook ledverlichting op het bedrijfsterrein en in het hoofdkantoor
LEDONLY heeft daarna ook de terreinverlichting van Bevelander veranderd naar ledverlichting. Vervolgens volgde ook het hoofdkantoor. Het kantoor in ingericht met nieuwe ledverlichting beneden. De verlichting is dimbaar per werkplek. Dit is omdat niet iedere werknemer met dezelfde hoeveelheid licht wil werken, dit is voor iedereen anders.

De verlichting van de koel- en vriescellen is ook uitgerust met schijnwerpers van LEDONLY. Ledverlichting werkt prima in een vriescel en hierdoor gaat de verlichting langer mee. Op de overige locaties is ook ledverlichting geïnstalleerd.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.