De koster van de kerk in Serooskerke moest relatief vaak de lampen van het kerkgebouw laten vernieuwen. De lampen zitten hoog in de koepel en zijn daardoor moeilijk te bereiken. Niet alleen de lampen maar ook het armatuur – de draagconstructie – moest hoognodig vervangen worden. Een mooie klus voor LEDONLY!

De kerk heeft er voor gekozen om zogeheten ‘downlighters’ te installeren. Downlighters zijn ronde verlichtingsinbouwarmaturen aangebracht in het plafond, een soort spotjes. Zo hoefde de kerk geen nieuwe lampen én een nieuwe armatuur aan te schaffen. Dit is een all-in-one oplossing van LEDONLY. Led kan gemakkelijk gedimd worden naar behoefte of sfeer, bijvoorbeeld met Kerst. Dit kan makkelijk geregeld worden door middel van een handmatige dimmer.

Niet onbelangrijk: in een klein kerkgebouw is het al gauw benauwd. Zeker als gewone verlichting veel warmte afgeeft. Met ledverlichting wordt er een heel stuk warmte weggenomen. Kroonluchters in kerken en musea kan LEDONLY heel natuurgetrouw aanpassen naar led. We informeren u hier met alle plezier over.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.