Nieuwe verlichting Kwekerij Wateringen. Ieder project vraagt om een eigen oplossing, vaak zijn er veel kosten te besparen bij kwekerijen, maar ook door betere verlichting kan de productie snelheid behoorlijk toenemen. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe Vreugdenhil Bulbs & plants u is voorgegaan.

Door een gebrek aan koelruimte besloot Vreugdenhil om een koelcel te laten bouwen door Hamelink Koeling. LedOnly verzorgde vervolgens de ledverlichting in deze koelcel. De verlichting wordt aangestuurd middels schakelaars op de deuren. Dit levert een grote besparing op qua energieverbruik. Daarnaast is het zo dat ledverlichting minder warmte afgeeft dan reguliere verlichting. Hierdoor hoeft er minder hard gekoeld te worden, waardoor ook weer energie wordt bespaard.

Vreugdenhil is erg tevreden met de kleur en de helderheid van hun ledverlichting. Als er iets mis is met bijvoorbeeld hun bloembollen dan zien ze dat sneller dan voorheen met dank aan de nieuwe verlichting.

Vreugdenhil is een goed bedrijf wat mooie producten aflevert. Zij willen daarom ook met goed materiaal werken. Ze hebben oog voor het milieu en de natuur. Door te kiezen voor LED, is er minder CO2-uitstoot en dus ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Vreugdenhil is een projectsamenwerking met Hamelink Koeling.

 

 

Bekijk ook onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.