Goede verlichting draagt bij aan een veilige openbare ruimte. LedOnly heeft een uitgebreid assortiment energiezuinige LED-armaturen voor alle toepassingen binnen en buiten de bebouwde kom. Ook op zoek naar nieuwe verlichting openbare ruimte? Ieder project vraagt om een eigen oplossing. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe de Paleisbrug ‘s-Hertogenbosch u is voorgegaan.

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch lopen veel spoorlijnen van de treinen. Omdat mensen vaak om moesten lopen om aan de andere kant van het spoor te komen, is er besloten om een voetgangersbrug over het spoor te laten lopen. Daarvan zijn de op- en afgaande trappen voorzien van ledverlichting van LedOnly.

De verlichting is verwerkt in de trapleuningen. Dit ziet er niet alleen erg strak uit, maar het is ook een veilige oplossing. De ledverlichting komt overeen met de sfeer van het bouwwerk en is in dezelfde stijl als de architectuur. Voorheen heette deze brug ‘Ponte Palazzo’, maar hij staat nu beter bekend als de Paleisbrug.

De verlichting is bestand tegen vandalisme en diefstal. Alle ledverlichting, dus niet alleen de verlichting voor dit project, is in feite milieuvriendelijk en onderhoudsvrij. Dit project geeft een impressie van de mogelijkheden van ledverlichting.

Dit project hebben we uitgevoerd in opdracht van Bosman Bedrijven Amersfoort.

 

Bekijk ook onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.