Nieuwe verlichting parkeergarage Katwijk, kustwerk Katwijk is een nieuwe, moderne parkeergarage aan de kust van Katwijk. Deze parkeergarage is langs de boulevard geplaatst en heeft een lengte van 500 meter. De garage is deels in de duinen gebouwd.

Zoals op de foto’s te zien is, is de garage voor de gebruiksvriendelijkheid ingericht met pictogrammen bestaan uit heldere vormen en felle kleuren. Deze pictogrammen hangen bij elke ‘afdeling’. De parkeerplek is hierdoor makkelijker te onthouden, waardoor bezoekers sneller weer bij hun auto zijn zonder enorm te hoeven zoeken.

De verlichting is is geplaatst is een stukje maatwerk, normaal word er voor rechte banen gekozen. Bij dit project was de wens om een lange ronde baan rond de ingang te plaatsen. Bij Led Only is dit geen probleem, wij leveren ook maatwerk waardoor we altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Ook is de verlichting bestand tegen vandalisme, en ook bestand tegen natuuromstandigheden, zoals het opwaaiende zand en de zilte zeelucht.

Zodoende heeft LEDONLY ook de ronde cirkels op de keerpunten en de lichtbanen op het plafond gerealiseerd. Ook de verlichting achter de ingang tegen het strekmetaal komt ‘s avonds mooi uit. Dit soort maatwerk kenmerkt LedOnly; het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Dit project hebben we uitgevoerd in opdracht van Bosman Bedrijven Amersfoort, onderaannemer.

 

Bekijk ook eens onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.