Nieuwe verlichting productiehal Middelharnis. Ieder project vraagt om een eigen oplossing, vaak zijn er veel kosten te besparen bij productiehallen. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe Van Vliet Zeilmakerij het u is voorgegaan.

Van Vliet Zeilmakerij is een bedrijf dat zeilen voor de watersport maakt en repareert. De heer Van Vliet is zelf al jaren enthousiast wedstrijdzeiler. Door deze kennis en ervaring weet hij precies waar de klant behoefte aan heeft. Dit bedrijf staat voor perfecte kwaliteit en dat is te zien aan het werk en de loods.

 

De lampen in de loods moesten erg vaak vervangen worden en dit werd als erg hinderlijk ervaren. Ledonly had de oplossing voor dit probleem. Voordat de ledverlichting er zat, zaten er drie rijen met verlichting in de loods. Na de installatie van de ledverlichting zijn er maar twee rijen geïnstalleerd. Dit komt omdat ledverlichting meer en beter licht geeft dan gewoon licht, drie rijen was dus meer dan nodig.

Dit is een grote besparing en het scheelt heel veel werk om steeds de lampen te vervangen. De ledverlichting zorg ook voor een prettige werksfeer. Goede verlichting is noodzakelijk voor dit precisiewerk.

Gespecialiseerde bedrijven zoals Van Vliet hebben een comfortabele en goed verlichte werkomgeving nodig om maatwerk te kunnen leveren. Zij kiezen vaak voor ledverlichting omdat led minimaal onderhoud behoeft, energiezuinig is en de beste verlichting geeft.

 

Bekijk ook onze andere projecten!

 

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.