Nieuwe verlichting Sportcomplex Melissant. Ieder project vraagt om een eigen oplossing, vaak zijn er veel kosten te besparen bij sportcomplexen. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe Voetbalvereniging Melissant u is voorgegaan.

Bij Voetbalvereniging Melissant was de verlichting kapot gegaan. De vereniging klopte bij LEDONLY aan om nieuwe verlichting te laten plaatsen. Op locatie bleek dat ook de lichtmasten in zeer slechte staat verkeerden. LEDONLY adviseerde om direct ook de lichtmasten te vervangen.

Bij LEDONLY staat de gehele verzorging van A tot Z centraal. Het resultaat: nieuwe Lichtmasten met Ledverlichting, onderhoudsvrij en een goede besparing!

Subsidie op ledverlichting voor sportverenigingen
Sportverenigingen kregen tot 2016 een deel van de betaalde energiebelasting terug. Sinds 1 januari 2016 is dat echter niet meer zo. In plaats daarvan is er een subsidiepot geopend voor ledverlichting bij sportverenigingen. Dat betekent dat verenigingen 30% van het aanschafbedrag van de ledverlichting terugkrijgen van de overheid.

In 2016 werd er € 6.000.000,- beschikbaar gesteld. 12 dagen na het openen van de pot was dit bedrag al op, omdat er zoveel aanvragen en installaties van ledverlichting waren. Voor alle verenigingen is het nu zaak om mee te doen om de subsidie binnen te halen. Sportverenigingen die overwegen om ledverlichting te installeren, moeten zo snel mogelijk actie nemen zodat de aanvraag voor de volgende subsidieronde (1 januari 2017) binnen is.

 

Bekijk ook onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.