Bekijk foto's
"Dankzij sfeervolle ledverlichting een gezellige kantine voor de medewerkers van Gate Terminal Maasvlakte!"

Gate Terminal Maasvlakte

Van Leeuwen Schrijnwerken uit Melissant ontving de opdracht van de Gate Terminal op de Maasvlakte om de bedrijfskantine te herstructureren. Deze kantine was zeer gehorig en erg ongezellig. Daar konden wel wat verbeteringen worden doorgevoerd!

Eigenaar Bernhard van Leeuwen is iemand die alleen maar kwaliteit levert: hij maakt iets goed of hij maakt het niet. Hij ontwierp en maakte negen geluiddempende wandpanelen. In deze panelen wilde hij graag ledverlichting van hoge kwaliteit hebben. Zo kwam hij bij LEDONLY uit. 

De panelen lichten beurtelings aan in een zachtgolvend ritme. De kleuren van de ledverlichting zijn ook de bedrijfskleuren van de Gate Terminal Maasvlakte. 

De panelen worden voorzien van mooie sfeerfoto's van het bedrijf. Op deze manier krijgt het geheel een sfeervolle uitstraling en is het holle geluid in de kantine geheel verdwenen. 

De kantine van de Gate Terminal Maasvlakte is nu een kantine zoals een kantine bedoeld is. De werknemers vinden hier rust, sfeer en gezelligheid, zodat ze na de pauzes weer met frisse energie aan de slag kunnen om hun taken veilig en goed te volbrengen.