Bekijk foto's
"Van elke 3 à 4 weken de lampen vervangen naar lampen die 15 jaar mee gaan!"

De Jongh Machines

Als eigenaar van De Jongh Machines streeft Bert de Jongh er altijd naar om de nieuwste technieken toe te passen en op die manier zo efficiënt mogelijk te produceren. Niet voor niets is 'wij gaan elke uitdaging aan' de slogan van dit bedrijf.

Halogeenspots vervangen door ledspots

Het kantoor van De Jongh Machines was uitgerust met halogeen spotverlichting. Door de aard van de werkzaamheden van het bedrijf doen zich regelmatig spanningsverschillen voor in het stroomnetwerk. Zware las- en snijapparatuur trekken veel vermogen en hebben veel abrupte start- en stopmomenten.

Halogeen spots zijn hier niet zo goed tegen bestand, waardoor deze lampen vaak binnen zes maanden al kapot gingen. Voor een ondernemer die altijd naar kwaliteit streeft, is dan ook niets zo vervelend als elke 3 tot 4 weken weer een aantal spots te moeten vervangen. 

Via mond-tot-mondreclame kwam Bert de Jongh terecht bij LEDONLY. Wij hebben de halogeenlampen vervangen door ledspots. Deze lampen worden niet beïnvloed door spanningsschommelingen op het stroomnetwerk en gaan dus gewoon vijftien jaar mee. 

Licht waar en wanneer het nodig is!

Naast de ledverlichting hebben we ook all-in-one armaturen geplaatst in het magazijn die voorzien zijn van build-in sensoren. Dit houdt in: er is direct goed licht als het nodig is en wanneer men weg gaat uit het magazijn, gaat ook het licht weer uit.

Dit tot grote tevredenheid van de eigenaar en het personeel van De Jongh Machines. Nu is het niet meer nodig om zeer regelmatig lampen te vervangen en een bijkomend voordeel is dat de energierekening aanzienlijk omlaag gaat. 

Het personeel van De Jongh Machines is ook erg blij met het verbeterde en rustigere licht in het kantoor. 

Als gevolg mochten we ook de verlichting leveren voor de nieuw aangekochte bedrijfsloods en de inrichting van de spuitcabine. Ook hiervoor hebben we sensorgestuurde verlichting geïnstalleerd, zodat er nooit meer gedoe is met lampen die onnodig branden.