Bekijk foto's
'''Gehele verzorging van A tot Z''

Voetbalvereniging Melissant

Bij Voetbalvereniging Melissant was de verlichting kapot gegaan. De vereniging klopte bij LEDONLY aan om nieuwe verlichting te laten plaatsen. Op locatie bleek dat ook de lichtmasten in zeer slechte staat verkeerden. LEDONLY adviseerde om direct ook de lichtmasten te vervangen. De wens van Voetbalvereniging Melissant was dat de lichtmasten op hun huidige plek bleven staan. Uiteraard is dit dan ook zo geregeld.

Bij LEDONLY staat de gehele verzorging van A tot Z centraal. Het resultaat: nieuwe ledlampen met nieuwe lichtmasten, onderhoudsvrij.

Subsidie op ledverlichting voor sportverenigingen

Sportverenigingen kregen tot 2016 een deel van de betaalde energiebelasting terug. Sinds 1 januari 2016 is dat echter niet meer zo. In plaats daarvan is er een subsidiepot geopend voor ledverlichting bij sportverenigingen. Dat betekent dat verenigingen 30% van het aanschafbedrag van de ledverlichting terugkrijgen van de overheid.

In 2016 werd er € 6.000.000,- beschikbaar gesteld. 12 dagen na het openen van de pot was dit bedrag al op, omdat er zoveel aanvragen en installaties van ledverlichting waren. Voor alle verenigingen is het nu zaak om mee te doen om de subsidie binnen te halen. Sportverenigingen die overwegen om ledverlichting te installeren, moeten zo snel mogelijk actie nemen zodat de aanvraag voor de volgende subsidieronde (1 januari 2017) binnen is.