Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

LED terreinverlichting

Veel inbraken vinden plaats wanneer het donker is. Voor inbrekers is de kans dan kleiner dat zij gezien worden. Heeft u kostbare spullen staan in uw kantoorpand of op uw bedrijfsterrein, dan wilt u niet dat deze gestolen worden. Dat is waar LED terreinverlichting om een hoekje komt kijken. Door uw bedrijfsterrein goed en professioneel te verlichten, wordt de kans op inbraken fors verkleind.

Succesvol project met LED terreinverlichting

Eén van de bedrijven die te maken kreeg met inbraken en diefstallen is Aannemersbedrijf Jan Boeter. Voor deze klant mochten wij felle LED terreinverlichting installeren in combinatie met camera's. Er wordt gebruik gemaakt van een daglichtsensor. Dit houdt in dat de verlichting automatisch aan gaat als het donkerder wordt en automatisch uit gaat als het lichter wordt. Zo werkt de LED terreinverlichting precies wanneer deze moet werken!

Lees meer over het project voor Aannemersbedrijf Jan Boeter >

De mogelijkheden van LED terreinverlichting voor uw bedrijf

Bent u benieuwd wat LED terreinverlichting kan betekenen voor uw onderneming? Dan gaan we bij LEDONLY graag met u in gesprek over de mogelijkheden. We bespreken uw wensen en brengen op basis daarvan advies uit over de meest optimale situatie voor LED terreinverlichting. Hierbij hoort ook, indien van toepassing en nodig, de gevelverlichting.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.