Waarom LedOnly

Altijd de nieuwste producten

Licht doet enorm veel met mensen, dieren en planten. Door het juiste licht op het juiste moment te kiezen, leggen kippen in de pluimveehouderij meer eieren, kweken tuinders tien procent grotere tomaten, is er op sportvelden altijd snel en voldoende licht en bespaart een manager van een grote winkelketen duizenden euro’s per maand op energiekosten.

Het zijn slechts enkele voorbeelden waarom LEDONLY het verschil maakt. "Bij een grote geitenboerderij in Ouddorp hangt ook verlichting van LEDONLY. Daar hebben we een experiment gedaan met verschillende kleuren licht", vertelt eigenaar Henk Hogchem. "Na een paar dagen bleken de meeste geiten onder de lamp met kleur 6000 te liggen. Zo zie je dat licht invloed heeft op het welzijn van dieren."

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen

Waarom kiezen voor LEDONLY?

Er zijn verschillende redenen om voor LEDONLY als leverancier te kiezen. Adviseurs van LEDONLY gaan in gesprek met ondernemers om de beste verlichting te kiezen. "Wij hangen niet zomaar wat LED-lampen op, maar denken na over de optimale verlichting voor uw bedrijf", vervolgt Hogchem. "Goede LED-verlichting gaat 50.000 uur mee. Als je zomaar een willekeurige lamp ophangt - en die blijkt verkeerd te zijn - dan loop je vijftien jaar lang rond met de gedachte: 'hè, vervelend, dat is het net niet.' Dat wil ik voorkomen."

LEDONLY heeft geen producten op voorraad, waardoor een klant altijd de nieuwste producten krijgt.

"Ik streef ernaar om de klant het beste te bieden van dit moment. Wij werken alleen met producten die wij zelf uitvoerig getest hebben." Daarnaast combineert Hogchem de lampen met bewegingssensoren. "Zo schijnen de lampen alleen op plekken waar mensen werken. Ook dat bespaart ondernemers veel geld.

Waarom kiezen voor LEDONLY?

Op basis van het eerste gesprek volgt een uitgebreide analyse die resulteert in een plan van aanpak:

  • Welke verlichting hangt er momenteel?

  • Wat is het verbruik van de huidige verlichting?

  • Welke alternatieven zijn er?

  • Wat zijn de kosten van nieuwe verlichting?

  • Wat is de besparing in de nieuwe situatie?

Neem gerust contact op met LEDONLY als u benieuwd bent naar de besparing die u kunt realiseren. We gaan graag met u om tafel om te kijken welke lichtoplossing voor u het beste is. Tijdens dit gesprek kan Henk u ook adviseren om in aanmerking te komen voor de E.I.A. regeling.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2023 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.