Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Kosten led verlichting

Besparen

Bij elke aanschaf die een bedrijf doet, wordt een overweging gemaakt op het gebied van kosten en baten. Dat geldt uiteraard ook voor de kosten van ledverlichting. Want hoeveel kost het om het hele kantoor of het magazijn te voorzien van ledverlichting? En hoeveel wordt er op jaarbasis vervolgens bespaard met de nieuwe verlichting? Inzicht in het kostenplaatje is erg belangrijk!

Wellicht had u gehoopt met behulp van een rekentool uit te kunnen rekenen wat de kosten van ledverlichting zijn. Bij LEDONLY bieden we bewust een dergelijke tool niet aan, omdat er tal van factoren van invloed zijn op de uiteindelijke kosten:

  • het bedrag dat u nu per kilowattuur betaalt

  • de toepassing van de LED-verlichting

  • de producten die gebruikt gaan worden

  • de thermische en elektrische belasting

  • en tal van andere factoren!

In plaats van u nu een niet-reeël besparingsbedrag te geven voor de kosten van ledverlichting gaan wij liever een keer rustig met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken. We kunnen u dan precies vertellen wat er mogelijk is en wat dit in de praktijk qua besparing betekent.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.