Ledverlichting Sportcomplex Roosendaal

" Meer lichtopbrengst en een besparing van maarliefst 65%! "

In opdracht van gemeente Roosendaal hebben wij de Ledverlichting Sportcomplex Roosendaal “De Roos”  voorzien van nieuwe verlichting, het resultaat?

Meer lichtopbrengst en een besparing van maarliefst 65%!

Omdat bij LEDONLY het gehele project van A tot Z verzorgd kan worden, kunnen wij de best passende opties aanbieden om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, inclusief installatie. Zo ook bij de Gemeente Roosendaal, van het leveren van verlichting tot aan de installatie. Omdat wij de lijntjes kort willen houden bestellen wij de verlichting direct bij de fabriek, zo houden we de prijs beperkt en heeft de klant zijn investering sneller terug verdiend.

De downlights in de gangen van dit sportcomplex hebben wij compleet vervangen voor een nieuw armatuur, in de Gymzalen hebben wij ervoor gekozen om de armaturen aan te passen en enkel de led buis te vervangen, omdat de led buis direct kan worden aangesloten op het netstroom kunnen we de voorschakel apparatuur omzeilen en heb je een maximale besparing (de VSA gebruikt gemiddeld ook nog 24 watt). Nadat we al deze aanpassingen hebben gedaan is dit alles gekeurd door een NEN 3140 gecertificeerde keurings instantie en is de klant weer 100% verzekerd van een veilig eindproduct.

Ook interessant is dat gemeente Roosendaal momenteel nog gebruik kan maken van de energie-investeringsaftrek (EIA) regeling.

Wat is de EIA?

De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2019 en 2020 is de aftrek 45% van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten). Voor 2021 en 2022 is de aftrek 45,5%.

Zie: Link

Benieuwd naar onze andere projecten? Klik op deze link

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen

Meer projecten

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.