Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Ledverlichting systeemplafond

Er zijn duizenden locaties in Nederland waar gebruik wordt gemaakt van TL-verlichting in de systeemplafonds. Steeds meer bedrijven zien echter het licht en stappen over naar ledverlichting. Hiermee worden kostenbesparingen gerealiseerd tot wel 90%. Dat is een forse besparing!

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, zegt hierover: "Voor bedrijven wordt het straks verplicht om te bezuinigen. De wet zegt zelf: als het terugverdiend is binnen vijf jaar, is het verplicht om te doen. Als een ondernemer normaal nadenkt en de rekensom van conventioneel en LED ziet, dan is het niet moeilijk om een keuze te maken."

Kan ledverlichting in een systeemplafond?

Een deel van de ondernemers die we bij LEDONLY spreken, denkt dat het niet mogelijk is om ledverlichting in een systeemplafond te plaatsen. Het tegendeel is echter waar, want dit kan prima. De TL-buis, de starter en de trafo kunnen er uit en dan kan de ledverlichting er in.

Voordelen van ledverlichting in systeemplafonds

Henk: "Voor kantoren is ledverlichting in het systeemplafond echt fantastisch. Werknemers hebben scherper beeld en worden minder snel moe. Het is zelfs mogelijk om de lichtbehoefte per werkplek te regelen. Wil werknemer X iets feller licht boven zijn werkplek, maar wil werknemer Y het licht juist iets meer gedimd hebben, dan is dat allemaal te regelen.

Systeemplafonds hier ideaal, want daar is de verlichting gemakkelijk in te (ver)plaatsen. Hierdoor kan de verlichting per werkplek geregeld worden. Het is zelfs mogelijk om de lichtbehoefte op de smartphone in te stellen, waarbij de smartphone "praat" met de lamp boven die werkplek.

Kiest u ook voor een systeemplafond met ledverlichting?

Wilt u eens uit laten rekenen hoeveel u kunt besparen door de overstap van TL-verlichting naar LED te maken, dan komen wij graag bij u langs. We bekijken de situatie op kantoor ter plaatse en berekenen het voordeel dat u kunt halen met ledverlichting in het systeemplafond. Daarna helpen we u uiteraard graag bij het veranderen van de lichtsituatie in uw kantoorpand. 

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.