Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Showroom ledverlichting

De showroom is het visitekaartje van uw bedrijf. Om uw producten goed te tonen is verlichting erg belangrijk. De juiste showroom ledverlichting zorgt er namelijk voor dat uw product er echt uitspringt. Daarmee kunt u als ondernemer het verschil maken voor uw klanten!

Waarom showroom ledverlichting?

In showrooms volgen collecties elkaar op en wisselen producten elkaar dus af. Om elk product het beste tot zijn recht te laten komen, is het van belang dat de verlichting op verschillende sterktes kan worden ingesteld. Kiest u voor showroom ledverlichting, dan kunt u zelf de sterkte instellen. Dit kan tegenwoordig zelfs geregeld worden vanaf een smartphone!

  • Wist u dat goede ledverlichting in uw showroom 50.000 uur meegaat? Dit is dik 15 jaar!

  • Wist u dat uw door ledverlichting in uw showroom heel gericht kunt bezuinigen?

  • Wist u dat ledverlichting binnen 3 jaar is terugverdiend? Hierdoor steekt u nog 12 jaar het besparingsbedrag in uw eigen zak!

Passende ledverlichting in de showroom

Uw showroom verdient het beste. Daarom kunt u bij LEDONLY juist niet uw lampen kiezen in een webshop. Wij voorzien u namelijk graag van de best passende ledverlichting en daar is advies op maat voor nodig. We gaan met u in gesprek en adviseren u over de beste showroom ledverlichting.

Kiest u ook voor showroom ledverlichting?

Wilt u de beste belichting voor uw producten en wilt u dat deze verlichting ook nog eens voordelig is? Neem dan direct contact op met LEDONLY. Aan de hand van uw wensen en uw producten kunnen wij het beste plan van aanpak maken. Hierdoor maakt u het verschil met ledverlichting in uw showroom!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.