Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Advies ledverlichting

Advies over goede ledverlichting is van cruciaal belang als u de overstap maakt naar deze soort verlichting. Voordat u de overstap maakt, komen er vaak veel verschillende vragen in u op. Hieronder kunt u zien wat de meest voorkomende vragen zijn waar bedrijven tegenaan lopen voordat ze de overstap naar ledverlichting maken.

Vrijblijvend advies voor ledverlichting binnen uw organisatie

  • Wat zijn de kosten?: Wat kost het om het hele kantoor of magazijn te voorzien van ledverlichting? Elke bedrijf en situatie is anders. Daarom is goed advies voor ledverlichting voor uw bedrijf van groot belang. LEDONLY maakt graag voor uw organisatie een kostenplan. Met dit kostenplan weet u precies waar u aan toe bent.

  • Integratie in huidig lichtnetwerk: Een van de meest voorkomende vragen luidt: Is ledverlichting te integreren in het huidige lichtnetwerk? Ja, dit is mogelijk. Ledverlichting kan in uw huidige lichtnetwerk worden geplaatst waardoor u kosten bespaart.

  • Levensduur: Ledverlichting gaat minimaal 15 jaar mee. Goed advies voor ledverlichting is dan ook van groot belang. U wilt immers niet ledverlichting aanschaffen die niet helemaal past bij uw situatie.

  • Besparing: Met ledverlichting is een besparing van 90% mogelijk. Door deze besparing zullen de energiekosten drastisch dalen waardoor de investering binnen 3 jaar is terugverdiend.

Advies ledverlichting binnen uw bedrijf

De kracht van LEDONLY is dat wij precies weten wat er speelt en wat er te koop is. Hierdoor kunnen wij altijd kwaliteit led lampen leveren: een passende totaaloplossing, specifiek op maat. Henk Hogchem, het brein achter LEDONLY, vertelt: "Iemand die niet weet wat er te koop is, pakt wat er voor zijn voeten ligt. Dat is zonde, want dan wordt er iets gekocht zonder dat bekend is dat er voor dat specifieke gebruiksdoel een veel betere kwaliteit led lampen verkrijgbaar is.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.