Nieuwe Verlichting Installatiebedrijven Honselersdijk. Ieder project vraagt om een eigen oplossing, vaak zijn er veel kosten te besparen grote bedrijfspanden. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe Hamelink Koelinstallaties u is voorgegaan.

Hamelink Koelinstallaties is een middelgrote installateur in het Westland. Op die locatie heeft bijna elk bedrijf een koel- of vriescel nodig voor bijvoorbeeld bloemen of groenten. Goede koeling is voor deze producten essentieel, omdat dit veel invloed heeft op de uiteindelijke kwaliteit.

Als LedOnly zijn we gaan samenwerken met Hamelink Koeling. Hamelink levert zijn koelcellen aan klanten met verlichting van LEDONLY.

Gewone verlichting in koelcellen geeft behoorlijk veel warmte af. Die warmte moet ook weer afgevoerd worden en dat kost veel extra energie. De voordelen van ledverlichting zijn hier enorm omdat:

De ledlamp zelf minder energie verbruikt;
-Ledverlichting feller is dan normaal licht, er zijn dus minder lampen nodig voor hetzelfde resultaat
-Er geen extra hitte van de lampen afkomt die moet worden afgevoerd.
-Koele omgevingen zijn perfect voor ledverlichting. De verlichting gaat daardoor met een brandduur van circa 100.000 uur aanzienlijk langer mee.

 

De meeste verlichting in koelcellen brandt 24 uur per dag, terwijl er maar zelden iemand in de koelcel komt. De lampen maken dus veel overbodige branduren. Daarom wordt er nu sensorverlichting gebruikt, waarbij de verlichting alleen aan gaat als er een beweging wordt gedetecteerd. Dit bespaart extra branduren, want de verlichting staat nu het grootste deel van de tijd uit.

 

Bekijk ook onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.