Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Halogeen vervangen door LED

Een verbod op halogeenlampen stond gepland voor 2016, maar is door de EU-lidstaten inmiddels uitgesteld tot 2018. Vanaf dat moment mag er geen halogeenverlichting meer worden verkocht. Deze lampen zijn namelijk behoorlijk belastend voor het milieu. De meeste energie wordt omgezet in warmte in plaats van in licht, waardoor onnodig veel energie wordt verbruikt. Halogeen vervangen door LED is de oplossing, want deze lampen zijn veel minder belastend.

Waarom halogeen vervangen door LED?

Henk Hogchem, eigenaar van LEDONLY, vertelt: "Het probleem van halogeen is dat er enorm veel energie verloren gaat. Dat is bij ledverlichting niet geval, want deze geven 90% licht en slechts 10% warmte. Bovendien heeft LED geen opwarmtijd. Halogeen vervangen door LED is de beste keuze die gemaakt kan worden op het gebied van verlichting.

Kostenbesparing bij halogeen vervangen door LED

Dat u een aanzienlijke besparing kunt realiseren als u halogeen gaat vervangen door LED is vast geen verrassing meer. De vraag is echter hoe groot die besparing dan is. Dat vertellen we u bij LEDONLY graag. We bekijken altijd de situatie ter plaatse en bespreken met u uw wensen. Op basis daarvan kunnen wij een plan van aanpak maken, waarin u onder andere ziet

  • hoeveel de investering in ledverlichting bedraagt;

  • hoe snel u de investering terug gaat verdienen;

  • welk bedrag u per jaar gaat besparen op energiekosten.

Op basis van het plan van aanpak koopt LEDONLY de benodigde verlichting in en zorgt voor de installatie binnen uw onderneming.

Wilt u ook uw halogeen vervangen door LED?

Maak net als tientallen andere klanten van LEDONLY de overstap naar ledverlichting. De minimale besparing is vaak al gauw 50% en kan oplopen tot wel 90%. Hoe dit precies werkt, vertellen we u graag tijdens een kennismakingsgesprek. Wilt u halogeen vervangen door LED, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen informeren. We hopen binnenkort kennis met u te maken!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.