Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Led winkelverlichting

"Als een vrouw in een winkel een blouse koopt, denkt dat 'ie paars is en bij thuiskomst merkt dat de blouse wel erg rood is, dan is zij doorgaans niet heel blij", zo stelt LEDONLY-oprichter Henk Hogchem. Het is één van de meest gebruikte voorbeelden, maar daarom niet minder waar. Veel winkeleigenaren blijken de verkeerde keuze te hebben gemaakt op het gebied van verlichting.

Dat is waar LEDONLY om de hoek komt kijken. Wij leveren de best passende totaaloplossing, geheel op maat. Hogchem legt uit: "Er zijn tal van cowboys op de markt die gewoon wat lampen ophangen. Dat doen we bij LEDONLY dus niet. Ik ga altijd in gesprek met de ondernemer. Op basis van de gewenste toepassing en uitstraling, ga ik op zoek naar de best passende led winkelverlichting. Elk project is maatwerk, en daardoor lever ik een optimaal resultaat.

Waarom kiezen voor winkelverlichting LED?

Door in uw winkel led verlichting op te hangen, profiteert u direct van diverse voordelen, zoals:

  • Met ledverlichting bespaart u tot wel 90% op energiekosten

  • Ledverlichting in uw winkel is milieuvriendelijk en duurzaam

  • De Ledlampen worden niet warm en geven geen warmte af

  • Goede ledverlichting gaat zo'n 50.000 uur mee (dat is 15 jaar!)

  • Ledverlichting verpest niet uw ambiance. Dit komt doordat een goede afstelling van de ledverlichting uw winkel naar een hoger level tilt.

Hangt onze ledverlichting binnenkort in uw winkel?

LEDONLY komt graag langs in uw winkel om de mogelijkheden van led winkelverlichting te bespreken. We bekijken ter plekke de situatie en gaan met u in gesprek over uw wensen. We bespreken onder andere wat het doel van de verlichting is en of er mogelijkheden zijn om nóg meer te besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevelverlichting. Spreken wij u binnenkort?

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.