Nieuwe verlichting VVE Middelharnis. Ieder project vraagt om een eigen oplossing, vaak zijn er veel kosten te besparen bij VVE gebouwen. Benieuwd naar dit verhaal? lees hieronder en kijk hoe het Bastion van Middelharnis u is voorgegaan.

Het Bastion is een nieuwe woonlocatie in Middelharnis met luxe appartementen. Dit complex is inmiddels 5 jaar oud. De gebouwbeheerder constateerde dat de lampen in de trappenhuizen al versleten waren, terwijl het nog een relatief nieuw gebouw is. Voor een goede oplossing op het gebied van verlichting is hij klant geworden bij LEDONLY.

De oude lampen brandden elk uur van elke dag. LEDONLY heeft de oude lampen vervangen voor led-plafonnières die een levensduur hebben van 50.000 uur. De lampen hebben ook een ingebouwde schakelsensor. De lampen springen alleen aan op het moment dat de sensor een persoon detecteert.

Normaal gesproken branden de lampen op 25% van hun capaciteit. Er is dan altijd wat zacht licht, waardoor niemand ooit een volledig donkere ruimte inloopt. Zodra er iemand aankomt, gaan de lampen branden op 100% van hun capaciteit. Comfort en veiligheid zijn behouden gebleven en er is toch een optimale besparing gerealiseerd.

Naast de veiligheid en het comfort is ook het onderhoudswerk naar beneden gebracht omdat led langer meegaat dan gewoon licht. Ledverlichting is onderhoudsvrij en omdat de lampen niet 24 uur per dag branden, gaan de branduren minder snel waardoor de verlichting langer meegaat.

Voor veel VVE’s is er besparing mogelijk op energieverbruik en onderhoud van verlichting. Eigenlijk geldt dit naast wooncomplexen voor alle openbare voorzieningen. Dankzij de bijna eindeloze toepassingsmogelijkheden van ledverlichting is er altijd een besparende oplossing te verzinnen.

 

Bekijk ook onze andere projecten!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.