Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Ledverlichting bedrijfshal

Ledverlichting in een bedrijfshal draait allemaal om kwaliteit. Daarnaast moet de ledverlichting een goede levensduur hebben zodat de verlichting lang mee gaat. De combinatie van kwaliteit en een lange levensduur vindt u terug bij LEDONLY. Wij kunnen u adviseren over de juiste ledverlichting in uw bedrijfshal, magazijn of andere locaties binnen uw bedrijf of horecagelegenheid.

Hoe werkt ledverlichting in een bedrijfshal?

Dat ledverlichting grote besparingen opleveren staat vast. “Ik denk terug aan een bedrijf waar we een distributievloer van 5000 vierkante meter hebben voorzien van ledverlichting. Door de distributievloer van sensorgestuurde ledverlichting te voorzien is het verbruik afgenomen van 400 watt naar 150 watt”, vertelt Henk van LEDONLY.

Deze oplossing is gerealiseerd door detectoren, sensoren en lampen met elkaar te laten ‘praten’. De ledverlichting in een bedrijfshal wordt ingeschakeld als de sensor een persoon registreert. Daarnaast gaat de verlichting alleen aan in het gedeelte waar iemand aanwezig is. Hierdoor brandt het licht alleen daar waar het nodig is en dat scheelt veel in het verbruik.

Voordelen van ledverlichting in een bedrijfshal

Een al eerder genoemd voordeel van ledverlichting in bedrijfshallen is dat het mogelijk is om de verlichting alleen te laten branden als dat nodig is. Andere voordelen zijn:

  • Het inbraaksysteem kan gekoppeld worden aan de ledverlichting

  • Ledverlichting biedt een scherper beeld, waardoor u tijdens het werken minder snel moe wordt

  • Het is niet meer nodig om zelf het licht aan en uit te doen: dit gaat automatisch

  • De ledverlichting in uw bedrijfshal wordt niet warm, want deze verlichting geeft 90% licht af en slechts 10% warmte

De juiste ledverlichting in uw bedrijfshal

Omdat elke bedrijfshal en elke wens anders is, staat persoonlijk contact bij LEDONLY hoog in het vaandel. Voor uw bedrijfshal of magazijn doen wij u altijd een passend voorstel. Een plan van aanpak brengt de huidige en de gewenste lichtsituatie in beeld. Bent u de volgende ondernemer die profiteert van alle voordelen van ledverlichting in een bedrijfshal?

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.