Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Ledverlichting besparing

Naast dat ledverlichting een duurzame manier van verlichting is, kunt u hiermee ook nog eens aanzienlijk besparen op energiekosten. Wist u dat deze besparing al gauw 50% is, maar door diverse slimmigheden zelfs kan oplopen tot een 90% besparing? We vertellen u hier graag meer over.

De besparing van ledverlichting bepalen

Wij starten altijd met een eerste gesprek. Hierin bespreken we wat de bedoeling is, bekijken we uw huidige verlichtingssituatie en denken we met u mee over de nieuwe lichtoplossing. 

  • Welke verlichting hangt er momenteel?

  • Wat verbruikt de huidige verlichting?

  • Welke nieuwe verlichting kiezen we?

  • Wat kost deze nieuwe verlichting? 

  • Welke besparing wordt er gerealiseerd?

Bij LEDONLY werken we bewust niet met een tool om de besparing met ledverlichting te berekenen, omdat het haast niet mogelijk is om op die manier een realistisch besparingsbedrag te bepalen. Dit doen we graag in overleg met u, op basis van wat u momenteel kwijt bent aan energiekosten.

Gerealiseerde besparingen met ledverlichting

Inmiddels hebben we al voor diverse opdrachtgevers een lichtoplossing mogen verzorgen. De besparing van ledverlichting liegt er bij deze projecten niet om. We geven u graag een kleine greep uit de gerealiseerde besparingen:

Wat wordt uw besparing met ledverlichting?

Wilt u weten hoeveel geld uw bedrijf kan besparen door over te stappen op ledverlichting? We maken graag een besparingsberekening voor u. U gaat minimaal 50% terug in verbruik, maar we doen er alles aan om dit percentage richting de 90% te krijgen. We geven u daarbij direct het advies over de producten die het meest geschikt zijn voor uw lichtoplossing. Uiteraard verzorgen wij ook de levering en installatie van de ledverlichting, zodat uw besparing in de praktijk wordt gebracht.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.