Ledverlichting sportvelden

In het donker een balletje trappen of slaan is behoorlijk lastig. Goede verlichting is voor sportclubs dan ook een vereiste. Zo blijft er maximaal zicht op de bal en dat komt het spel uiteraard ten goede. Verlichting op sportvelden moet aan bepaalde vereisten voldoen:

  • moet diverse weersomstandigheden kunnen doorstaan;
  • bij voorkeur onderhoudsarm in verband met de hoogte;
  • dient een besparing op energiekosten op te leveren.

Door te kiezen voor ledverlichting op sportvelden wordt aan al deze vereisten voldaan. Zo mochten we voor Voetbalvereniging Melissant nieuwe lichtmasten met nieuwe ledlampen plaatsen. De ledverlichting op deze sportvelden is onderhoudsvrij en geheel van A tot Z verzorgd door LEDONLY.

Waarom ledverlichting op sportvelden?

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, ziet voor alle sportclubs voordelen in ledverlichting: “Ledverlichting op sportvelden heeft alleen maar voordelen. De lampen kunnen direct aan en uit worden gezet. Normaal gesproken moeten de masten stuk voor stuk aangezet worden, omdat ze veel stroom trekken bij het opstarten. Bij ledverlichting hebben sportclubs dit probleem niet meer.

Een ander groot voordeel van ledverlichting op sportvelden is dat het ook mogelijk is om slechts delen van de sportvelden te verlichten. Moet bijvoorbeeld het hele hockeyteam strafcorners oefenen, dan is slechts één kant van het veld verlicht en blijft de rest donker.

Wilt u ook ledverlichting op de sportvelden?

Bij veel Nederlandse bedrijven is de verlichting nog in het geheel niet duurzaam. Zonde, want voor ondernemers blijft op die manier een mooie besparingskans onbenut. Gelukkig zien we steeds vaker berichten voorbij komen dat grote bedrijven als ProRail en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam overstappen naar deze vorm van duurzame verlichting. Dat juichen we als LEDONLY zijnde uiteraard alleen maar toe! Daarom vertellen we u graag alles over ledverlichting.

Waar kan ledverlichting gebruikt worden?

Bij LEDONLY informeren we u graag over de mogelijkheden van ledverlichting voor sportvelden. Wit u dat er sinds 2016 een subsidiepot is, waarbij 30% van het aanschafbedrag van de ledverlichting voor de sportvelden terug te krijgen is van de overheid. We vertellen u graag meer over deze subsidie en hoe we ledverlichting op uw sportclub optimaal kunnen laten renderen.

Neem contact op

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.