Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Ledverlichting horeca

Heeft u wel eens in een restaurant gezeten waar de verlichting veel te fel was? Heeft u wel eens een ijsje gehaald in een ijssalon waar het licht continu flikkerde? Of heeft u wel eens in een discotheek gestaan waar de verlichting uit elkaar spatte van de hitte? Zo ja, dan weet u hoe belangrijk de juiste verlichting in de horeca is.

Ledverlichting biedt in al deze gevallen uitkomst: de felheid kunt u zelf bepalen, de verlichting flikkert niet en de lampen worden niet heet, dus spatten ook niet uit elkaar. Ledverlichting in de horeca biedt dus tal van voordelen. Er is ook zogeheten hufterproof ledverlichting verkrijgbaar. Deze lampen kunnen best een stootje hebben en dat komt in de horeca zo nu en dan goed van pas!

Ledverlichting in uw horecazaak of keuken

Wilt u ledverlichting in de horeca toepassen, dan zijn daar legio mogelijkheden voor. Waar voorheen bijvoorbeeld TL-buizen hingen, kan nu ledverlichting worden toegepast. In de keuken, waar continu gewerkt wordt, komt dan verlichting te hangen die het werkoppervlak goed belicht. In het restaurant zelf komt verlichting te hangen die sfeervoller is. Ook zorgen we er met de horeca ledverlichting voor dat de juiste kleurweergave gebruikt wordt, zodat het er extra smakelijk uit ziet.

Het is ook niet meer nodig om uw TL-buizen te beschermen met een extra kunststof cover, omdat LED-armaturen niet kapot kunnen gaan. Met het oog op de HACCP-regels is dit wel zo'n fijne en veilige gedachte. Er zijn zelfs speciale armaturen verkrijgbaar die dusdanig geconstrueerd zijn dat er nagenoeg geen vuil in de hoekjes kan blijven zitten. Voedselresten en bacteriën hebben hierdoor geen kans in uw horecagelegenheid.

Voordelen van ledverlichting in de horeca

Het overstappen naar ledverlichting levert u als horecaondernemer diverse besparingen en voordelen op. Die lichten we onderstaand graag voor u toe:

  • Ledverlichting heeft geen opwarmtijd, waardoor u direct verlichting op 100% vermogen heeft

  • Ledverlichting geeft slechts 10% warmte af en dat scheelt in de temperatuur, die in de horeca vaak redelijk hoog ligt

  • Ledverlichting is ook toe te passen in koelingen. Door de kou heeft deze verlichting een extreem lange levensduur

  • Ledverlichting zorgt al gauw voor een besparing van 50% op het energieverbruik

Bent u benieuwd hoe u het verschil kunt maken met ledverlichting in de horeca? Maak dan een afspraak met LEDONLY. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan van aanpak waarin u kunt zien wat uw (financiële) voordelen zijn.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.