Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Levensduur ledverlichting

Als u al wat rond heeft gekeken op internet, zult u ongetwijfeld het getal 50.000 zijn tegengekomen. Dit getal is het gemiddeld aantal branduren voor goede ledverlichting en komt omgerekend neer op ruim 15 jaar. Uiteraard is één en ander afhankelijk van de gebruikswijze, maar dit is wel de standaard levensduur van ledverlichting.

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, vertelt: "Voor een MKB'er is de investering in ledverlichting binnen drie jaar terugverdiend. Daarna wordt het besparingsbedrag zo'n twaalf jaar in eigen zak gestoken, uitgaande van de gemiddelde levensduur van ledverlichting van 15 jaar."

Wat beïnvloedt de levensduur van ledverlichting?

De levensduur van ledverlichting is afhankelijk van meerdere factoren. Eén daarvan is uiteraard wanneer het licht brandt. Als het licht 24 uur per dag brandt, is de levensduur als vanzelfsprekend een stuk korter dan wanneer het licht slechts 10 uur per dag brandt. Zo zijn er grote verschillen stallen, sportvelden, kantoren en bedrijfsterreinen qua levensduur van de ledverlichting.

Ook de locatie waar de lampen hangen speelt een rol. Hierover vertelt Hogchem: "Elke lamp heeft een bepaalde hoeveelheid aluminium nodig om de warmte af te voeren. Als de lamp de warmte niet kwijt kan, vreet dat aan de levensduur. Ledverlichting die voor Scandinavië gemaakt is, mag onder geen beding in India komen te hangen. Dat is funest voor de levensduur van de ledverlichting."

Daarnaast zijn er nog diverse andere factoren te noemen die van invloed zijn op de levensduur van ledverlichting. In een persoonlijk gesprek vertellen we u hier graag meer over.

Kiest u ook voor de lange levensduur van ledverlichting?

LEDONLY gaat graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van ledverlichting te bespreken. Op basis van de situatie ter plaatse en uw wensen kunnen wij een indicatie van de levensduur van ledverlichting geven. We maken een compleet kostenplaatje voor u, zodat u kunt zien hoeveel u gaat besparen en wat de terugverdientijd voor uw investering is. Mogen wij u informeren?

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.