Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Leverancier ledverlichting

Online zijn er talloze leveranciers van ledverlichting te vinden waar u in een webshop ledlampen kunt bestellen. U ziet hier vaak aantrekkelijke prijzen en goede deals voor de verlichting. Zo wordt uw bestelling bijvoorbeeld gratis thuisbezorgd als u een bestelling plaatst van €50,- of meer. Zo'n partij is LEDONLY dus niet. Wij zijn leverancier van ledverlichting, maar zonder webshop.

Wat bepaalt de keuze voor ledverlichting?

Het maken van een keuze voor ledverlichting gaat namelijk vele malen verder dan even ergens wat lampen kopen. LEDONLY-oprichter Henk Hogchem vertelt: "Bij LEDONLY  scheiden we het kaf van het koren. Er zijn veel cowboys, want het kan altijd goedkoper. Zeker op het internet. De vraag is echter: hoe zit het met de kwaliteit? En hoe lang gaat de verlichting mee? "

Het zijn allemaal vragen waar de gemiddelde leverancier van ledverlichting zich niet mee bezig houdt. Bij LEDONLY doen we dat echter wel: wij weten wat er speelt en wat er te koop is. Daarom leveren wij specifiek op maat de best passende totaaloplossing voor bijvooorbeeld uw kantoor, terrein of gevel.

Leverancier van ledverlichting op maat

Hogchem vertelt graag meer over de werkwijze van LEDONLY: "Ik ga altijd in gesprek met de ondernemer. Om die reden heb ik geen webshop, want dan bestelt men iets zonder dat ze weten dat er voor hun doel een veel beter product is. Als iemand niet weet wat er mogelijk is, dan pakt hij of zij gewoon wat er voor zijn of haar voeten ligt. Ik wil niet dat men een verkeerde lamp koopt en vervolgens 15 jaar (de gemiddelde levensduur) denkt: hè, vervelend, dit is het toch net niet."

LEDONLY is dé leverancier voor ledverlichting

Als leverancier van ledverlichting bieden wij u graag de best passende totaaloplossing aan. Dit doen wij onder andere door de volgende punten:

  • We brengen besparingsmogelijkheden uitgebreid in kaart

  • Kennismakingsgesprek bij u op locatie om de situatie te bekijken

  • Geen voorraad, dus altijd de beste verlichting van het moment

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en wilt u vrijblijvend met ons in gesprek gaan? We horen graag van u!

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.