Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Professionele ledverlichting

Kent u ze? Die webshops die haast ongeloofwaardig voordelige ledverlichting aanbieden? Bij LEDONLY kennen we deze webshops helaas maar al te goed. Het lijkt zo aantrekkelijk om hier ledverlichting te kopen, maar in de praktijk komt u vaak bedrogen uit. 

Henk Hogchem van LEDONLY vertelt: "Er zijn veel cowboys op de markt. Lampen kunnen altijd goedkoper, zeker op het internet. Bij LEDONLY doen we daar niet aan mee en bieden we uitsluitend professionele ledverlichting aan. Dan bent u er zeker van dat u de komende 15 jaar niet tegen lampen aan kijkt waarvan u denkt: dit is het toch nèt niet."

Wat is professionele ledverlichting?

Er zijn tal van definities mogelijk als u het over professionele ledverlichting heeft. In onze optiek moet de verlichting aan de volgende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor het label 'professioneel':

  • de verlichting brandt waar en wanneer u het nodig heeft

  • de verlichting doet precies wat het moet doen

  • de verlichting realiseert voor u waar mogelijk een besparing

Over het stukje 'doet precies wat het moet doen' krijgen we wel eens vragen. Daarom legt Henk graag uit wat hiermee wordt bedoeld: "Stel dat iemand een paarse blouse koopt in de winkel, maar bij thuiskomst ziet dat de blouse bijna rood is. Dat wordt de winkel niet in dank afgenomen. Wij vinden dan dat deze winkel geen professionele ledverlichting heeft, want het doet niet wat het moet doen: de blouse qua kleur laten zien zoals deze echt is.

Is professionele ledverlichting iets voor u?

Verlichting is voor ons altijd maatwerk. Als u LEDONLY inschakelt voor professionele ledverlichting, dan gaan we graag een eerste gesprek met u aan. Daarin bespreken we onder andere:

  • wat de bedoeling is van de nieuwe verlichting

  • hoe de huidige situatie is (dit bekijken wij ter plaatse)

  • of er mogelijkheden zijn om meer te besparen

  • wat er nu hangt qua verlichting en wat dit verbruikt

  • hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien

  • wat de investering is en welke terugverdientijd er is

Wilt u meer weten over professionele ledverlichting door LEDONLY, vraag dan gerust een gesprek aan. We informeren u met plezier over alle mogelijkheden van de beste ledverlichting.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.