Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Duurzame verlichting

Op dit moment is ledverlichting de meest duurzame vorm van verlichting die op de markt verkrijgbaar is. In vergelijking met gloeilampen met een gelijke lichtopbrengst is led tot wel 90% zuiniger in verbruik. U begrijpt: hier kunt u dus aanzienlijk op besparen. Door de overstap naar duurzame verlichting te maken, kunt u de kosten van uw energierekening fors reduceren

Wat kenmerkt duurzame verlichting?

Eigenlijk zijn er drie aspecten die bepalen of we spreken van duurzame verlichting of niet. Deze aspecten zijn:

  • de verlichting heeft een zeer lange levensduur

  • de verlichting heeft een minimaal energieverbruik

  • de verlichting heeft een zo laag mogelijke impact op het milieu

Uiteraard is het erg belangrijk dat de duurzame verlichting voor u toepasbaar is zoals u het nodig heeft. Zo is ledverlichting voor winkels heel anders dan de verlichting die bijvoorbeeld in een opslagloods wordt gebruikt. Zoals we bij LEDONLY altijd zeggen: een lampje ophangen kan iedereen, maar de juiste verlichting op de juiste plaats op de juiste tijd hebben, is vakwerk!

Maatwerk duurzame verlichting

Verlichting is maatwerk en om die reden komt LEDONLY bij een eerste gesprek altijd op locatie. We kijken welke verlichting er hangt en bespreken met u de wensen voor de nieuwe situatie. Als er nu bijvoorbeeld altijd verlichting brandt in het magazijn, terwijl dat in feite niet nodig is, dan horen wij dat graag. Op dit soort punten kunt u in uw bedrijf namelijk fors besparen met duurzame verlichting!

Henk Hogchem, oprichter van LEDONLY, vertelt: "Over het algemeen gaan ondernemers minstens 50% terug in hun verbruik. Dit proberen wij nog veel verder te verhogen door bijvoorbeeld de verlichting uit te doen als het niet nodig is dat er verlichting brandt. Op deze manier kunt u met duurzame verlichting tot wel 90% besparen."

De voordelen van duurzame verlichting

Er zijn tal van voordelen van ledverlichting te noemen. Onderstaand geven wij u alvast een indruk van al deze voordelen, die veel verder gaan dan een lage energierekening! 

  • De verlichting heeft een zeer laag energieverbruik

  • De levensduur is gemiddeld 50.000 uur

  • Kan goed tegen lage temperaturen

  • De lampen kunnen eindeloos aan/uit worden gezet

  • Er zijn tal van kleuren beschikbaar

  • Waterdichte ledverlichting is mogelijk

Stapt u ook over op duurzame verlichting?

Gemiddeld genomen verdient een bedrijf de investering in duurzame verlichting terug in drie jaar. Omdat ledverlichting al gauw vijftien jaar mee gaat, steekt u als ondernemer het besparingsbedrag dus twaalf jaar in eigen zak. Bent u benieuwd naar hoeveel duurzame verlichting u gaat opleveren, neem dan contact op met LEDONLY! Wij informeren u met alle plezier.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.