Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Kwaliteit led lampen

Staat u op het punt om de overstap te maken van halogeen naar ledverlichting, dan komen er een hoop vragen op u af. Hoeveel bedraagt de investering in ledverlichting? Hoe ben ik zeker van de beste kwaliteit led lampen? Binnen hoeveel tijd verdien ik mijn investering terug? Wat ga ik op jaarbasis besparen? Op deze en tal van andere vragen geeft LEDONLY u graag het antwoord.

Kwaliteit van led lampen bepalen

Net als bijvoorbeeld de markt voor smartphones en computers is ook de markt voor ledverlichting continu in ontwikkeling. Dat maakt dat de kwaliteit van led lampen aan verandering onderhevig is. Belangrijke vragen bij het maken van een keuze voor nieuwe verlichting zijn dan ook:

  • hoe zit het met de kwaliteit van de led lampen?

  • wat is de levensduur van de lampen?

  • hoe zit het met de verblinding?

  • is het diffuus licht of wordt er gereflecteerd?

  • welke kleurweergave heeft de verlichting?

Misschien ziet u er termen tussen staan waarvan u denkt: wat houdt dat precies in? Dat is begrijpelijk, want er komen best wat ingewikkelde zaken kijken bij het bepalen van de kwaliteit van led lampen. Gelukkig voor u is dat precies waar de kracht van LEDONLY zit. Wij kennen deze termen en nog belangrijker: wij weten wat dit in de praktijk voor u gaat betekenen.

Kies voor hoge kwaliteit led lampen

De kracht van LEDONLY is dat wij precies weten wat er speelt en wat er te koop is. Hierdoor kunnen wij altijd kwaliteit led lampen leveren: een passende totaaloplossing, specifiek op maat. Henk Hogchem, het brein achter LEDONLY, vertelt: "Iemand die niet weet wat er te koop is, pakt wat er voor zijn voeten ligt. Dat is zonde, want dan wordt er iets gekocht zonder dat bekend is dat er voor dat specifieke gebruiksdoel een veel betere kwaliteit led lampen verkrijgbaar is.

Mogen wij voor u kwaliteit led lampen leveren?

We gaan graag met u in gesprek om voor u de beste kwaliteit led lampen te leveren. Wij hebben geen producten op voorraad, waardoor we u altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen leveren. Tijdens een eerste gesprek brengen we de huidige en gewenste situatie in kaart. Uiteraard verzorgen wij ook de inkoop en installatie van de professionele kwaliteit led lampen.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.