Tot 90% besparing
Voor B2B
Gratis besparingsberekening

Ledverlichting voordelen

Passie voor perfect licht. Dat is wat LEDONLY motiveert om voor elke klant de best passende lichtoplossing in de praktijk te brengen. Door gedegen analyses, op basis van goede gesprekken en met uitgebreide vakkennis van de mogelijkheden weten wij de voordelen van ledverlichting elke keer optimaal te benutten. We laten u graag 7 ledverlichting voordelen zien!

1. Ledverlichting kent veel toepassingsmogelijkheden

Eén van de grootste voordelen van ledverlichting is dat het vele toepassingsmogelijkheden kent. Of het nu om winkels, magazijnen, schepen, kantoren of stallen gaat: ledverlichting is altijd toe te passen én levert altijd een besparing op. Uit de diversiteit aan projecten die LEDONLY reeds heeft mogen oppakken, blijkt keer op keer dat ledverlichting geen grenzen kent, maar alleen voordelen.

2. Ledverlichting is energiezuinig

LEDONLY-oprichter Henk Hogchem vertelt graag over één van de belangrijkste ledverlichting voordelen: de energiezuinigheid. "Met ledverlichting ga je minimaal 50% terug in je verbruik. Deze besparing kan zelfs oplopen tot 90% als we bijvoorbeeld het licht uitdoen wanneer het niet nodig is. Hier hebben we diverse mogelijkheden voor, waaronder sensoren."

Over het algemeen zien we dat ledverlichting zich na zo'n drie jaar heeft terugverdiend. Uitgaande van de gemiddelde levensduur (zo'n 15 jaar) betekent dat voor ondernemers dat zij nog 12 jaar het besparingsbedrag in eigen zak steken. 

3. Ledverlichting heeft een lange levensduur

Eén van de meest genoemde voordelen van ledverlichting is de lange levensduur. We rekenen met 50.000 branduren (zo'n 15 jaar), maar dit hangt af van diverse factoren. Hangt de ledverlichting op koude plekken, dan is de levensduur langer. Is het juist warmer, dan gaat de verlichting wat korter mee. Hoe dan ook: de levensduur is sowieso stukken langer dan bij andere vormen van verlichting. 

4. Ledverlichting heeft perfecte lichtkwaliteit

Zoals eerder genoemd, zijn de toepassingsmogelijkheden van ledverlichting eindeloos. Daar komt bij dat de lichtkwaliteit perfect is, mits er gekozen is voor de juiste lamp. Enkele factoren zijn:

  • Voor welke lichtkleur wordt gekozen?

  • Wordt de juiste kleurweergave gebruikt?

  • Hoeveel lumen komen er uit een watt?

  • Van welke lens wordt gebruik gemaakt?

  • In welke hoek wordt het licht uitgestraald?

5. Ledverlichting heeft geen opwarmtijd

Spaarlampen moeten opwarmen voordat ze vol licht geven. Dit is erg vervelend wanneer u direct licht wilt hebben in bepaalde ruimtes. Het is vaak zo dat de lamp pas vol licht geeft, wanneer het al niet meer nodig is. Eén van de vele ledverlichting voordelen is dat er geen opwarmtijd is: de lamp geeft direct 100% licht. Dat is wel zo fijn!

6. Ledverlichting wordt niet heet

Gloeilampen en halogeenlampen worden enorm heet als ze branden. Dit is logisch, want de lamp moet zijn warmte kwijt. Datzelfde geldt voor LED-lampen, maar dan in veel mindere mate. Henk: "Een gloeilamp geeft 10% licht en 90% warmte. Bij ledverlichting is dat andersom, deze geven 90% licht en 10% warmte. Je kunt gewoon je hand op de LED-lamp houden, zonder dat dit te heet is."

7. Ledverlichting is schokbestendig

Ledverlichting is aanzienlijk steviger gebouwd dan gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen. Door trillingen en schokken gaan deze lampen snel kapot, maar bij LED-lampen is dat niet zo.

Meer weten over de voordelen van ledverlichting?

Wilt u fiscaal voordeel behalen met u investering in Ledverlichting? Henk van LEDONLY adviseert u graag over de mogelijkheden van de EIA-regeling. Met deze EIA-regeling mag u 58% van het geïnvesteerde bedrag aftrekken van uw brutojaarwinst. 

Wilt u meer weten over de voordelen van ledverlichting? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Ook de EIA bespreken we dan direct met u.

Laat u informeren
Henk Hogchem
Ieder project vraagt om een specifieke oplossing. Daarbij help ik u graag. Het assortiment is slechts een weergave van producten, maar samen bedenken we de beste oplossing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
06 42 30 30 10
INFO@LEDONLY.NL
LEDONLY
Langeweg 64
3241KA Middelharnis
KVK:24356266
B.T.W.ID No:NL001710682B66
Copyright © 
2024 
Website & Google optimalisatie 
 Swartwebdesign B.V.